Bengtssons Låsservice AB

Bengtssons Låsservice AB

Bengtssons Låsservice AB är en modern låssmed med grund som familjeföretag och är idag ett väletablerat företag inom låssmedsbranschen i Skåne.

Låsfirman startades 1964 av Gull-Britt och Sven-Åke Bengtsson. Idag har företagets ärvts ner en generation och ägs och drivs av Christer och Mattias Bengtsson tillsammans med anställda Sabina Bengtsson Chaudhary, Kalle Andersson och Calle Fasth.

Vi specialiserar oss på traditionella tjänster så som låsbyte, reparationer av lås, inbrottsskador och nyckeltillverkning, men för att kunna ge dig som kund en helthetslösning samarbetar vi med elektriker och larmföretag för att kunna ge dig en enkel och smidig lösning på era säkerhetsproblem.

Våra kunder finns både inom offentliga och privata sektorn. Många kunder har varit trogna sedan många år tillbaka, då inga jobb är för små eller stora. Vi är stolta att kunna erbjuda dig service med kvalité från det lilla låset på en gamla koffert, till avancerade låssystem för bostadshus och företag.

Du är alltid välkommen i vår butik där du blir väl bemött av vår kunniga och trevliga personal, som är stor anledning till att nya kunder anlitar och återkommer till oss.